Kronenbrug

Onder bewind? Hoe weet u wat er met uw geld gebeurt?

Wilt u weten wat er met uw geld gebeurt? Dat kan. U kunt meekijken op uw beheerrekening. Ik geef u de inlogcodes en u kunt kijken zoveel als u wilt. U ziet wat er binnenkomt en wat ik ermee doe. Sommige klanten kijken iedere dag, anderen bijna nooit. U kiest hoe vaak.

De rechtbank controleert mij ieder jaar. Ik maak een rekening en verantwoording. Zij kijken die na. Dit doe ik voor iedere klant

De rekening en verantwoording maak ik niet alleen voor de rechtbank. Dat doe ik ook voor u. Als ik hem heb opgesteld maak ik een afspraak met u. Dan bespreken we hem en leg ik uit wat u niet begrijpt.

Zijn er in de tussentijd dingen die u niet begrijpt? En wilt u niet wachten tot ik met de rekening en verantwoording kom.  Mail, bel of app. Op werkdagen krijgt u binnen 24 uur antwoord.

Zo kunt u goed in de gaten houden wat er met uw geld gebeurt.

Onze laatste blogs direct in uw mailbox ontvangen?